Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2014

Terhi Haapaniemi EKN:n puheenjohtajaksi


Edistykselliset Keskustanaiset ry (EKN) valitsi kokouksessaan 11.3.2014 puheenjohtajaksi Terhi Haapaniemen, 31.
- Edistykselliset keskustanaiset haluaa nostaa esille asioita, jotka puolueen äänenpainoissa eivät välttämättä muuten kuulu. Sitä voi kutsua myös ravisteluksi ken haluaa, toteaa vastavalittu puheenjohtaja Terhi Haapaniemi.
Kokouksessa laadittiin aloitteita Keskustan puoluekokoukseen Turkuun 13.-15.6.2014
- Puoluekokousaloitteissamme nostamme esille mm. yksin asuvien aseman, jota ei voi pitää liikaa esillä. Suomessa yksinelävien osuus aikuisväestöstä on 25 % ja toimeentulotukea saaneista kotitalouksista yksinasujien osuus on peräti 71 %. Tämä ei ole kestävä tilanne, Haapaniemi kertoo.
Edistykselliset Keskustanaiset ry (EKN) on vuonna 2004 perustettu Keskustan paikallisyhdistys, jonka tavoitteena on edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Yhdistys on tunnettu räväköistä aloitteistaan ja kannanotoistaan, sekä vapaamuotoisista ’skumppaa ja aivojumppaa’ keskustelutilaisuuksistaan.