Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Son défi: être credible

Harvoin olen sosialisteja puolustanut, mutta Ranskan lähestyvien presidentinvaalit ja niistä keskusteleminen saa naaman punoittamaan -muutenkin kuin menneen bcn-viikonlopun takia;)

Nimittäin luin tässä taas blogeja ja hämmästelen, että oikeasti kirjoitetaan syyksi (yhtenä monista kyllä) miksi aikoo äänestää jotain toista se, ettei presidentinvaalit ole miss ranska-kilpailu! No kukin saa tietysti päättää ihan miten haluaa ja varmasti kukin meistä on ihme juttuja sanonut ja kirjoittanut, mutta melkein tuonkin kommentin takia toivoo, että Ranskan tulevaksi presidentiksi nousisi Madame Royal. Tai siis tuollaisten sillä vastaavia kommentteja olen kuullut muiltakin kun keskustellaan ko. vaaleista. Royal olisi tullessaan valituksi ensimmäinen suoralla vaalilla johtajaksi valittu nainen isossa EU:n jäsenmaassa, muistutti hän itsekin tuoreessa L'Expressissä. Kannessa sanotaan "Son défi: être credible". Siinäpä haastetta.

Tunnisteet: