Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

vaalikone, jossa pärstäkerroin ratkaisee

Vaalikoneita on ehdokkaiden mukaan käytössä hurja määrä, joissakin vaaditaan melkein insinöörin koulutusta (a la maikkari...), mutta onneksi mukaan mahtuu tosi simppeleitäkin. Uusi suosikkini on Naamavaalikone (naama.fi - vaalikone, jossa pärstäkerroin ratkaisee, kuten he itse mainostavat!), jonne lataat oman kuvasi (kertakäyttöisesti, ei siis jää minnekään sivuille) ja kone tsekkaa siitä joitain pisteitä - ja voila, saat esiin ehdokkaan "joka parhaiten edustaa sinua".

Samalla idella toimii myös
myheritage.com, jossa etsitään samalla tavalla, mutta julkkisten kasvoista.

Sain itse tulokseksi keskustalaisen ehdokkaan (jota saattaisin jopa äänestää, jos oltaisiin samassa vaalipiirissä), joten selvästi kone on oikealla jäljillä... :)))

Tunnisteet:

2 Comments:

Blogger heinikki said...

joo siis kun ehdokas yrittää saada itsensä vaalikoneesta, niin tämä naama-kone on ihan yhtä sumea kuin kaikki muutkin. sain nimittäin pohjoissavolaisen kokoomusäijän omalla kuvallani. en siis itseäni, vaikka olen ehdokas ja siellä fileissa. tällaista. mutta niin se on nuo faktavaalikoneetkin, että harvemmin sieltä ehdokas itsensä saa.

15 helmikuuta, 2007  
Anonymous Anonyymi said...

Mun kohdalla toimi - kun rajasi vaalipiirin ja puolueen ;)! Tulihan se oikea ehdokas sieltä... Mutta ilman rajauksia ehdokkaat oli kyllä aika ihmeellisiä...

18 helmikuuta, 2007  

Lähetä kommentti

<< Home