Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Positive phenomenon

Belgian liberaalipuolue on sitten hyväksynyt uudet vaaliteemat - ja niin ne vain EKN:n aktiivisesti muotoilemat teemat puolueemme eurooppalaisen kattojärjestön kokouksista löytävät tiensä muihinkin pöytiin :)

During its Congress, the VLD adopted 10 resolutions paving its vision for the future: 1. Open society 2. Flexible labour market in a horizontal economy 3. Lower, shift and simplify taxes 4. Enabling the person 5. A healthy environment for the future generations 6. A modern vision on migration 7. The fight against racism 8. The fight against violence 9. Ageing – a positive phenomenon 10. The globalization of wealth

(sen tarkemmin tutustumatta niihin, kuulostavat teemat kuitenkin muutenkin ihan järkeviltä...)

ps. pahoitteluni, jos kukaan muu ei pääse tänne blogiin kirjoittelemaan - jostain syystä tämä blogger pakotti (?) mut päivittämään tätä niin, että nyt tänne on sitten ilmeisesti muiden ryhmäblogimme kirjoittajien myös kirjautua gmailin kautta tai jotain sellaista. Katsotaan ehdimmekö näin vaalien alla ottaa selvää tarkemmin kirjautumishässäköistä ;)

Tunnisteet:

1 Comments:

Blogger heinikki said...

tää "ageing a positive phenomena" oli siis niin kiistanalainen kannaripohja, että en edes ymmärtänyt ajatella sitä, kun kirjoitin pohjan ihan vain hyvää tarkoittaessani euroopan liberaalien puoluekokoukseen :)

15 helmikuuta, 2007  

Lähetä kommentti

<< Home