Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

keskiviikkona, huhtikuuta 14, 2010

Edistykselliset Keskustanaiset (EKN) esittää Annika Saarikkoa Keskustan varapuheenjohtajaksi

Annika puolueen johtoon

Keskustan johtoon tarvitaan nuoria naisia. Puoluejohtoon ei näytä tällä hetkellä olevan ehdolla yhtäkään alle 30-vuotiasta naista. Tilaa ja tarvetta on.

Ei käy päinsä, että Keskustan johtoviisikossa ovat naiset ja nuoret aliedustettuina. Jälkikäteen on turha valittaa puoluejohdon epätasa-arvosta jos tarjolla ei ole yhtä lailla molempia sukupuolia, nuorempaa ja kokeneempaa väkeä.

Keskusta on kiperässä tilanteessa ja uudelle raikkaalle näkemykselle on tilaa. Edistykselliset keskustanaiset (EKN) esittää kasvatustieteen kandidaatti Annika Saarikkoa (26) Keskustan varapuheenjohtajaksi.

Saarikko on aatteellinen, aikaansaava ja poliittisesti lahjakas. Saarikolla on laaja kokemus toiminnasta Keskusta-aatteen piirissä. Karismaattinen Kerttu-verkoston puheenjohtaja tuntee puolueen sekä sisarjärjestöt. Hänellä on laaja kannatus ympäri Suomen.

Edistykselliset Keskustanaiset ry
Helsinki

Tunnisteet: , , , ,