Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Kevyttä kenttäihastumista...

Tämö on nyt tällainen humoristinen "Paljastuksia sarjanumerolla XXIII".

Olen nimittäin ihastunut Intian presidenttiin. Se on siis huisi tyyppi. Vähän niin kuin Matti Vanhanen (johon EN siis ole ihastunut muuten kuin poliittisesti ja sillä tavalla toki kestoihastunut). Sinkku, tosin ei ole edes ollut naimisissa, vaatimaton, työteliäs. Ainakin Hindustan Timesin mukaan. Aika hyvän näköinenkin. Islaminuskoinen. Ydinfyysikko, on ollut kehittelemässä tietysti Intian ydinohjelmaa, joka on tietysti sekä pelottavaa että hullua. Mutta joku siinäkin kiehtoo, vaikka näin ei saisi sanoa muulloin kuin Bond-leffan jälkeen. No, sitten se tyyppi on tullut politiikkaan ja on pääuskonnoltaan hindulaisen maan pressa. Tohtori A.P.J. Abdul Kalam. Siellä on pressanvaalit tänä vuonna, en tiedä pitäisikö ilmoittautua kampanjajoukkoihin.

Nyt kyllä Minna rankaisee minua, mutta pakko sanoa, että minua viehättää sellaiset miehet, joilla on käsittämättömän paljon valtaa. Niin kuin eivät he itse tyyppeinä, vaan sellaisen instituution hallitsijoina. En voi ymmärtää miltä se tuntuu, kun on valtaa niin älyttömästi. Minulle vähempikin riittää. Mutta jännä on miettiä mitä tuollaisenkin tyypin päässä liikkuu. Toivottavasti paljon sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja myötäelämisen taitoa.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

ehkä kuitenkin kannattaa olla hiljaa niin kauan kun bill clintonin julisteita löytyy ;)))

mutta mielenkiintoisia presidenttejä intia kyllä valitsee.

minna

10 tammikuuta, 2007  
Blogger heinikki said...

siis mä luulin että sulla on vain hillaryjä :)

10 tammikuuta, 2007  
Anonymous Anonyymi said...

wanna-be naispresidentit on eri asia;)

11 tammikuuta, 2007  

Lähetä kommentti

<< Home