Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Kauneuskilpailu

Blogin kirjoittaminen on jäänyt hieman vähemmälle, mutta jotain ollaan saatu aikaan.

Syyskokouksen saimme siis pidettyä Itämerellä, vaikkakin hieman pienemmällä porukalla - kiitokset kuitenkin paikalla olleille.

Itämerellä puhuttiin myös tasa-arvosta. Itseäni tosin jäi mietityttämään, että jos puhuu naisten valtaistamisesta ja tasa-arvosta pitääkö myös selitellä, että kyllä tuen myös miesten asiaa. (niin, sama kävi mielessä myös myöhemmin...)

Nainen jäi myös valitsematta YK:n pääsihteeriksi. Ei liennyt suurikaan yllätys kyllä, mutta huvittavaa lukea miten naisiin aina liitetään tuo ulkonäköfaktori - että toivottavasti kisasta ei tule kauneuskilpailua vaan valitaan aina järkevin vaihtoehto. Niin, hyviä naisia on NI-IIN hankala löytää...

I hope the third round of the "beauty pageant", as the vote on candidates set for September 27 is generally called, will prove that the 15 representatives of the UN Security Council states are compos mentis, that is, rationally thinking and of sound mind. (venäläinen RIA Novosti)