Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Byrokratiarintamalla edistystä...

Tasan viisi kuukautta meni, mutta tänään tuli postissa päätös, että viimein yhdistyksemme on ry eli rekisteröity yhdistys! Nimi tosin muuttui eli virallisesti olemme nyt siis Keskustanaisten Edistykselliset Keskustanaiset ry, numerolla 194.768. Aika hassu nimi kyllä, tuolla PRH:n lisäyksellä ;)))

2 Comments:

Blogger Arto J. Virtanen said...

Onko bloginne oikeassa yläkulmassa olevalla "vallanvaihto"-bannerilla jokin tietty viesti? Reinfeldtin malli on huomattavasti parempi sukupuolinäkökulmasta katsottuna, kuin Perssonin, vai? Tuleeko Suomessa toistuma "Allianssi naisten ja kaikkien hyvien asioiden puolesta" -muodossa?

Kiva blogi btw.

13 syyskuuta, 2006  
Blogger minna said...

Vallanvaihto-bannerin viesti on tietysti vallanvaihto :) Voin toki puhua vain omasta puolestani, mitään virallista EKN-kantaa ei ole... Toki toivon erityisen hyvää menestystä keskustalle ja folkpartietille - melko luonnollista kai on toivoa oman viiteryhmän menestystä niin Suomessa kuin muuallakin... ;)

14 syyskuuta, 2006  

Lähetä kommentti

<< Home