Edistykselliset Keskustanaiset

Edistykselliset Keskustanaiset (tai tuttujen kesken EKN) on joukon nuoria keskustalaisia naisia perustama yhdistys (Keskustanaisten Helsingin piirin osasto). Täällä pohdiskelemme yhteiskuntaa :) (Or in English- progressive thoughts on gender issues..)

torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Happamia...

Demareilla on ilmeisesti kesällä ylimääräistä aikaa, ei mietiskellä oman puolueen katoavaa kannatusta, vaan keksiä "hauskoja" juttuja hallituskumppanin ministeristä (sekä työ- että privaattipuolesta).

"Saarela teettää työnsä muilla ja harrastaa kissakävelyesityksiä" (kannanoton uutisoinnin otsikko)

"Naispulassaan kärvistellyt, vaikutusvaltainen, mutta turpeeseen juuttunut Konservatiivinen Isäntäpuolue näki hänessä mahdollisuutensa saapua vihdoin niille seuduille, joilla liikennevalot kuuluvat vakiovarustukseen ja värväsi nopeasti tarinamme sankarittaren... Hienonen-Kampela-Saavilan ollessa ikaäa kyllä kovin usein joko sairaana tai virkamatkalla, useimmiten joidenkin uskonnollisten johtajien luona." (kolumni)

(luulin muuten tähän asti, että etenkin poliittinen vasemmisto kannattaa sitä, että sairaslomaa saa pitää eikä tarvitse sairaana olla töissä jne)

Mitenkähän näihin pitäisi suhtautua? Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista tai miten se vanha sanonta meneekään.

Tämäntyyppiset tekstit on harvemmin tulleet vastaan kannanottoina tai kolumneina, mutta tapansa kullakin. Ei tästä kuitenkaan sen enempää, keskityn mieluummin itse tärkeinä pitämien asioiden eteenpäin ajamiseen kuin toisten mustamaalaamiseen :)